Balul Farmacistelor fără Frontieră, Cluj-Napoca, 11 octombrie 2013

Vineri, 11 octombrie 2013, am fost invitat la Balul Farmacistelor fără Frontieră, care a avut loc la Hotel Napoca recent renovat, modernizat la nivel de 4 stele și cu un program de excepție printre care punem în evidență parada modei, parada rochiilor de mireasă, echipa de dansuri a Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară, muzica populară și muzica ușoară de cea mai bună calitate, printre care și două fetițe, copile de 12 ani, una pentru muzica ușoară și una pentru muzica populară de excepție.

De asemeni, au fost și expoziții de pictură, sculptură, țesături, artizanat etc., dar și o tombolă cu cosmetice de la Vichy. Chiar la masa noastră am avut plăcerea să-l cunosc pe dnul ing. Valentin Zaharia, asistent la Universitatea Tehnică din Cluj, la catedra de Măsuri si măsurări electrice și electronice. Mi-a spus o poveste foarte frumoasă, că el a facut practică de producție, în anul 3, la firma noastră TEMCO, că este coleg de facultate cu ing. Mihai Mureșan, cu care ține legatura și că și-a adus aminte de o serie de colegi de-ai noștri, valoroși, pe care în ordine mi i-a spus: dnul Ilea, de la care a învățat destul de multe, dnul acela cu Trabant, care nu este altul decât Lutu Stănilă, care l-a dus la Spitalul de Recuperare și ține minte și acum cum i-a arătat aparatul de Röntgen, Diagnomax, generatorul de înaltă tensiune, tubul Röntgen, pupitrul de comandă și condițiile de exploatare ale aparatului. De asemeni, și-a adus aminte de ing. Octavian Olariu care l-a învățat ce este endoscopia, chirurgia laparoscopică și imagistica medicală.

Discuția cu acest tânăr, ing Valentin Zaharia, care este fiu de profesor de farmacie, m-a bucurat mult și mai ales m-a bucurat faptul că sămânța semănată de colegii mei din TEMCO a prins roade  și oamenii care au trecut pe la noi au avut câte ceva de învățat și nu uită acest lucru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>