SOCIETATEA ROMÂNĂ DE ISTORIA FARMACIEI (SRIF)

Îndurerată Familie, Rude, Prieteni, Cunoscuți,

Luni 15 iunie a.c. seara, ca un trăsnet a venit trista veste de la D-mna Dr. Eva Crișan: „A murit Pompiliu Manea”.

În aceste zile de grea suferință pentru Dumneavoastră, Conducerea și membrii SRIF, cu respect și pioșenie,

Vă adresează Condoleanțe,

iar Pentru Domnul Profesor „plecat prea devreme” dintre noi, Odihnă veșnică, liniște și pace, pe celălalt tărâm!

Prezență remarcabilă la Reuniunile și Congresele de Istoria Medicinei și Istoria Farmaciei, Profesorul Pompiliu Manea va rămâne în memoria noastră, cu multă dragoste de viață și cu lucrările interesante pe care le-a prezentat.

Sensibil și prietenos, la una dintre sesiunile științifice ale Comitetului Român de Istoria și Filozofia Științei și Tehnicii (CRIFST), în Aula Academiei Române, mi-a precizat: „Voi spune prietenilor mei, Dr. Eva Crișan și Dr. Ovidiu Maior, că în Aula Academiei Române, Dvs. ați pronunțat numele lor. Cred că se vor bucura!”.  Cu cei doi prieteni, a petrecut o seară de neuitat, ultima, Vineri 12 Iunie a.c. la a XXIV-a Reuniune Națională de Istoria Farmaciei, la Sibiu.

Îi vom simți lipsa la următoarele manifestări științifice de Istoria Medicinii și Farmaciei, precum și la Academie, la Divizia de Istoria Științei (CRIFST-DIS). Fie-i țărâna ușoară!

Drum Bun Domnule Profesor! și

La Revedere!

Prof. Dr. Farmacist Ana Carată

Președinte de Onoare SRIF, Secretar general

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>